Har du svårt för kvarg?

Kvarg har blivit mycket populärt den senaste tiden, det är en proteinrik mejeriprodukt som är ett perfekt mellanmål eller frukost. Kvarg är tjockare än youghurt och därför är det många som inte gillar konsistensen av kvarg och avstår. MEN här kommer ett tips som fungerar superbra.

Vill du att ditt kvarg ska bli mer som yoghurt i konsistensen så kan du blanda det med lite mjölk! 

Vill du ha lite smak på ditt kvarg så köp inte ett kvarg som redan är smaksatt, blanda i saft (tex fun light) eller bär istället.

/Frida
image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s