Min middag ikväll!

Förrätt: Rostbröd med chévre (getost) toppat med honung.

Varmrätt: Kykling med citron- och vitlökksmör och klyftpotatis. Recept varmrätt

Efterrätt: Chokladbollar rullade i havregryn och GODIS!

Detta är alltså min alla hjärtans dags middag som jag ska bjuda min pojkvän på ikväll. Jag har aldrig gjort varmrätten förut så det ska bli spännande! /Frida

 

7 kommentarer

 1. Hej Frida! Jag läste på din förra blogg att du gjort en navel operation. Jag har en utstående navel som jag jätte gärna hade velat operera till en inåt navel. Jag såg att du fått din operation gratis! Jag har inte så jätte bra ekonomi så har inte riktigt råd att betala 10000-14000 som jag sätt att det kostat på t ex stockholmskliniken. Så jag undrar var du opererade dig? Vilken läkare? Och vad är ålders gränsen? Så sjukt tacksam för svar:) btw din navel blev jätte fin efter operationen, kram Felicia!

  Gilla

  1. Hejsan!! Jag gjorde min operation på falu lasarett, har försökt hittat papprena där namnet på läkaren stod men inte hittat dem… Jag gicka igenom min vanliga vårdcentral och fick komma till falu lasarett för att det är de närmsta där de gör operationer. Jag behvöde ej betala eftersom det var ett problem som jag mådde dåligt över… 🙂 lycka till!!

   Gilla

 2. Tack så mycket! Hur gammal var du då du gjorde operationen? Och fanns det några risker? Mårdåligt över min navel så får hoppas att jag får operera mig och får göra det gratis:)

  Gilla

  1. Jag tror dom inte rekommenderar dig att göra det. Jag ville göra det när jag var 14-15 år men jag är verkligen glad att jag inte har gjort det nu för jag tycker inte det är snyggt längre.. 🙂 men tror inte jag fick det efter operationen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s